Vil høre mer jubel i Paris.

Vi trodde egentlig at vi skulle «slippe» å skrive om Icardi-overgang det neste året, nå som både spiller og agentfrue ser ut til å ha etablert seg i Paris.

PSG bør i det minste være fornøyd med leiefotballsoldaten fra Inter. 9 scoringer og 1 assist på 11 Ligue 1-kamper har satt et bra press på de andre angrepssuperstjernene om at her skal det leveres.

Leieoppholdet går mot sin slutt til sommeren, men PSG har selvfølgelig skaffet seg en kjøpsopsjon.

Så langt, så bra. Alle virker fornøyde – bortsett fra Juventus.

Det er italienske Calciomercato som hevder at Juventus-direktøren Fabio Paratici ikke har gitt opp å hente superstjerne Icardi (med frue) til Torino.

Dette er Inters skrekkscenario, som kjemper skulder mot skulder med Juventus om herredømme i Serie A, men klarer Paratici å banke inn en kile i forholdet mellom PSG og Icardi, kan dette komme til å skje.

Men hva hvis PSG nekter å gi slipp på Icardi og løser ut kjøpsopsjonen hos Inter?

Her kommer det snedige fra agent/frue Wanda Nara som har gjort jobben sin i forhandlingene.

For ifølge Calciomercato har også Icardi en aldri så liten klausul i kontrakten. Denne gir ham muligheten til å si nei til fast overgang til PSG – hvis han av en eller annen grunn skal føle for det.

Stemmer dette, er det et sleipt, men godt stykke agentarbeid, fru Wara.

Vi skjønner ikke helt hvorfor spilleren som har satt ut Edinson Cavani i en av verdens beste klubber skal ønske seg en retur til Italia.

Men så er det lite vi har skjønt av krumspringene til Icardi/Nara det siste året. Når det gjelder denne duoen kan alt skje.

Sorry, men vi må avslutte med nok en signaturhilsen fra agent Wanda Nara.