Luke Modric i fin driv.

Luka Modric har vært på topp så lenge at man blir litt overrasket når man hører han bare er 32 år gammel. Det går rykter om at han tenker på å legge opp når han er ferdig med kontrakten i Real Madrid. – De ryktene basere seg på at da er han 32 år. – Vi tror mer på en forlengelse eller klubbskifte til sommeren. 

Han var stor for Tottenham og enda større i Real Madrid, etter at hans skjorte er lovet bort til Neymar fikk ryktene om en ny klubb ytterligere fart.

Les: Blar opp 2,5 milliarder og skjorta til Luka Modric.

Eplekjekk agent

Den kroatiske fotballagenten Marko Naletilic snakker tydeligvis opp prisen og sier i et intervju til Tuttosport at Juventus er det eneste italienske laget som vil ha en sjanse til å signere Luka Modric fra Real Madrid

«Det vil avhenge av det økonomiske potensialet i Serie A-klubben». (Med andre ord lønn)

«Jeg har lenge kjent Modric: Han vokste opp med Boban som idol og han så  på alle de italienske league-spillene. Hvis han etter Real Madrid besluttet å gå videre så kanskje Italia, men for øyeblikket er det få som har råd til han, kanskje bare Juventus.

Luka Modric snakket om sin fremtid for ikke så lenge siden med ESPN og innrømmet han var usikker.  Det er to år igjen av hans kontrakt med Real Madrid, så det blir enten en forlengelse eller et salg rimelig snart.

Det er ikke tvil om at med alle de kjøpene som Real Madrid har på blokka trenger de penger, mye penger. En meget god salgsvare er nettopp Luka Modric.

Kan Luka Modric den neste store som flytter til MLS?

 

I intervjuet kunne Modric fortelle han helst vil avslutte sin karriere i Real Madrid og hvis det ikke går, så hvorfor ikke USA.

Blaise Matuidi, 31, Sami Khedira, 31, og Claudio Marchisio, 32

Juventus som allerede har en spillerstall med mange som har bikket 30 vil muligens tenke seg om en gang til når om de ønsker å rekruttere en 32 åring.   Det er liten tvil om at Modric vil være en god erstatter for nesten enhver spiller, for Juventus vil det være spesielt aktuelt hvis det er en av deres veteraner som drar videre.

Det eneste vi vet om Real Madrid, når de er villige til å legge 2,5 milliarder på bordet er det klart for store forandringer, neste sesong skal de ikke havne på 3.plass i La Liga, men ta tilbake tronen i spansk fotball.