Paul Pogba

Den franske superstjernen Paul Pogba prøver seg nå som filmstjerne etter han ble tatt doping og utestengt i fire år. – Han skal ha valgt det fremfor å gå til Russland som ikke bryr seg om dopingreglene i Europa lenger.

Han er fortsatt under kontrakt med Juventus som har hatt svært lite glede av han etter de for andre gang fikk kapret han gratis fra Manchester United. – Først var han skadet som vanlig og så kom dopingsaken.

Les: Sir Jim Ratcliffe tar en drastisk beslutning for å unngå at Manchester United blir utestengt fra Europa League

Calciomercato skrever at Juventus kommer til å terminere Paul Pogbas kontrakt så snart det er mulig. Reglene i Serie A sier de trenger å vente til etter 30 juni.

Paul Pogba som nå er 31 år gammel har blitt utestengt fra all fotball i fire år etter å ha blitt funnet skyldig i doping. Pogba selv har fordømt dommen som «feil» og varslet at han vil anke den til Cas, sportens spesielle voldgiftsdomstol.

Ifølge opplysningene er kontrakten, som strekker seg til 2026, verdt åtte millioner euro pluss to millioner euro i bonuser per sesong. Det er et betydelig beløp 31-åringen går glipp av på grunn av dopingsaken, med andre ord. – Men det er ikke det han får nå lenger. Pr i dag må Juventus betale mistelønnen i Serie A, 2000 euro pr måned.

Ingen fare for at Paul Pogba skal gå tom for penger Forbes mener han har en formue på 125 millioner dollar.

La Gazzetta dello Sport har også meldt at Torino-klubben har til hensikt å bryte kontrakten.

Calciomercato skriver videre at det er «mulig» at Pogba velger å avslutte karrieren allerede. Forutsatt at han ikke får det til i Cas, vil han først være tilbake på banen igjen i en alder av 35 år.

Les på Popidol: Ny Hunger Games-bok og film på gang