Slippes ikke fra Benfica for skarve 650 millioner kroner.

Liverpool følger nøye med på Carlos Vinicius og blir stadig mer interessert i å signere Benfica-spissen, ifølge rapporter i portugisiske medier. – Det er 99,9% sjanse for at manager Jürgen Klopp leder Liverpool til Premier League tittelen i år. Alle andre klubber girer opp til å ta neste sesongs Liverpool skalp, mottrekkene planlegges allerede nå.

At det kommer utskiftninger på Anfield skal være rimelig klart, Klopp skal være villig til å sanksjonere et salg av Roberto Firmino for 75 millioner pund etter å ha tilsynelatende blitt enige om en avtale om å signere en erstatning på 51 millioner pund.

Les: Vil hente Luis Suárez som erstatter for Luis Suárez

Men den største innkommende i sommer kan være den stigende stjernen Kai Havertz, vi har for noen dager siden skrevet at 20-åringen har dukket opp som nr. 1-mål for de røde i sommer, og at Liverpool er villige til å sette klubbrekord for å hente han fra Bayer Leverkusen.

Med Roberto Firmino tilbake til Bundesliga og Bayern München skriver O Jogo at Liverpool har en økende interesse for 1,9 meter høye spissen Carlos Vinicius, som først meldte seg inn i klubben i fjor sommer.

Liverpool-speidere fikk i helgen se 23 åringen score to ganger da hans lag tapte 3-2 mot tittelrivalene Porto – en kamp der også Manchester United-speidere var til stede for å følge med på tre potensielle mål.

Les på Popidol: Oscar glemte Luke Perry

Carlos Vinicius har 13 mål på 19 kamper for Benfica, har lagt en 100 millioner utkjøpsklausul på en avtale som løper til sommeren 2024.

Benfica har kjøpt gullkalven, i fjor sommer betalte de Napoli vare 17 millioner euro.