Jürgen Klopp skulle gjerne være «crazy», men må overlate det til de andre klubbene

143
Dembele er priset ut av markedet. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool har vist at de er best i verden og nesten best i England. Dette har gitt Klopp og gjengen en ro og tro på troppen som er bygget opp de siste årene, noe som har resultert i en rolig cruise på overgangsmarkedet i sommer.

Utover innkjøp av tenåringen Sepp van den Berg, har det vært stille rundt Liverpool. Men det betyr ikke at Jürgen Klopp ikke har en drømmehandleliste på nattbordet.

– Med «crazy money» kan du alltid få det til. OK, betal hva som helst, da er det mulig. Men vi er ikke en slik klubb. Vi kan ikke gjøre det. Vi er veldig rike, men vi kan ikke gjøre det enkelte andre lag gjør. Det er sånn det er, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Les: Bekreftet: Frank Lampard sender midtbanespiller til Bundesliga

På spørsmål om ikke Gareth Bale hadde vært genial i rekkene på Anfield, kom det en kort fotballforelesning fra tyskeren.

– Han er en enestående spiller. Jeg liker ham, men det handler ikke om ham. Du må bygge et lag. Et lag er ikke en sammensetning av de beste individuelle spillerne. De må jobbe sammen.  Noen ganger finner du løsningen på overgangsmarkedet, og det har vi gjort. Men ellers må du finne løsninger på treningsfeltet. Og det er det vi gjør nå, avslutter Klopp.

Les på Popidol: United ikke lenger verdens mest verdifulle klubb

Betyr dette at Liverpool-supporterne ikke har noen overraskelser i vente?

Klopp beskriver dette som «ikke det største overgangsmarkedet i Liverpools historie.» Samtidig legger han ikke skjul på at, ja, vi er på utkikk etter forsterkninger.

Noe klokere ble vi ikke av dette, bortsett fra at utsiktene for å oppleve Gareth Bale i rødt, ikke eksisterer.

Les: Fullt mulig at Griezmann ikke får spille for Barcelona