I simply love London.

FC Midtjylland var på besøk på Anfield i går og leverte kamp egentlig helt til dørstokken mot Liverpool sitt stjernelag. Liverpool-manager Jürgen Klopp lot seg imponere og hadde god plass til skryt om det danske laget sin prestasjon selv om det naturlig nok ble mye oppmerksomhet om en ny stopperskade.

Liverpool vant 2-0 i en kamp som Klopp erkjente bød på store utfordringer.

Les: Trekker seg som president

«Jeg er ikke overrasket. Det er ikke et lite team. Hvis folk tror det, så gir det muligheten i kampene å vise hvor stor klubb du er. Det var det FC Midtjylland viste i kveld, og jeg håper alle så det. Respekt»

«Jeg tror ikke de er vant til å spille den typen pressespill over 90 minutter i Danmark så ofte, men de gjorde det i kveld».

«Jeg fortalte kollegene mine utenfor for en stund siden at FC Midtjylland kom for å bevise noe i kveld – og det gjorde de»

Diogo Jota og Mohamed Salah sikret seieren, men en bekymret Jürgen Klopp var vitne til at en ny midtstopper måtte ut med skade.

Etter en halvtime måtte nemlig vikarierende midtstopper Fabinho ut med en strekkskade, og dermed ble 19 år gamle Rhys Williams kjørt inn i midtforsvaret sammen med Joe Gomez.

Joel Matip er også ute med skade, og forsvarssjef Virgil van Dijk som kjent langtidsskadet. Dersom Fabinho nå blir ute lenge er det ikke mye igjen av Liverpool sitt midtforsvar.

Les: Liverpool jaktet egentlig sønnen til en av Frankrikes store legender

De kan være en veldig vanskelig motstander, og det var dem for oss i kveld. Det var ikke så vanskelig å spille ut høytrykket, men det var vanskelig for oss i etterkant å finne de rette løsningene i midten.

  • Det kan godt være min feil på grunn av de mange endringene på laget. Vi har kanskje ikke vært tålmodige nok eller raske nok. Det var fotballutfordringer de tvang oss inn i, og de kom med tre virkelig store sjanser