(c) Bilde: Liverpool FC: Sadio Mané

Høyt oppe på Real Madrid sin ønskeliste finner du Liverpool stjerne Sadio Mane, mange har tippet en prislapp ville ligge rundt en milliard. Nye rapporter sier det vil bli langt dyrere for manager Jürgen Klopp er naturlig nok opptatt av hva slags lag han har. 

Liverpool krever 196  millioner euro for Sadio Mane, den spanske avisen El Confidencial hevdet i forrige uke at Zidane hadde blinket seg ut Mane som en de virkelig ønsket. – I går fulgte Don Balon opp med en artikkel hvor de beskriver kravene som Jürgen Klopp kommer med for at han skal være villig til å la Sadio Mane gå.

Les: James Rodriguez blir spansk!

Det dreier seg om Lyon stjernen Nabil Fekir som ønsker seg bort fra Ligue 1 i sommer, det vil koste ca 600 millioner kroner. – Han nekter å selge før erstatter er i boks.

Det er et gap mellom hva Liverpool skal ha forlangt i sin kommunikasjon med Real Madrid president Florentino Perez og de 110 millioner euro de har planlagt å bruke.  at Mane vil koste. – Klopp skal ha sagt seg villig til å legge Raphael Varane i mellom.

Real Madrid på sin side mener Varane er verd 120 millioner Euro og «strekker» seg ifølge Don Balon til Varane pluss 20 millioner euro.

Varane har lyst og har tidligere sagt at det vil være utrolig å spiller i «partnerskap» med Virgil van Dijk.

Liverpool som leder Premier League foran Manchester City møte i går Porto i den første kvartfinalen i Champions League og vant 2 – 0. Real Madrid ble sendt ut av Champions League i møtet med Ajax.