jürgen klopp peker på sin fotballskalle

Liverpool sin tyske og meget frittalende manager Jürgen Klopp er enig med veldig mange at blir det for mye så blir det kjedelig. – Han er kraftig irritert over «UEFA Nations League» som øker byrden for de beste spillerne i et allerede tøft kampprogram.

Les: Dagen da Huddersfield slo Liverpool

Senere i dag møter Liverpool Huddersfield i Premier League. Allerede er James Milner og Keita ute med skade og nå også verdens dyreste forsvarsspiller Virgil Van Dijk, som ble skadet i UEFA Nations League kampen mellom Nederland og Tyskland.

Les: Europaliga 2 vedtatt

«Jeg liker konkurranser, men på et tidspunkt må man ta en pust i bakken og tro at spillerne også er mennesker, vi må ikke presse de så hardt at de ikke langer klarer å utføre jobben sin».

Liverpool har naturlig nok en ganske mange europeiske spillere som ofte kalles opp for å spille med flagget på brystet, Joe Gomez, Alexander-Arnold og Gini Wijnaldum, risikerer alle å skade seg på grunn av overdreven bruk. .

Om konseptet Europaligaen  hadde han følgende å si:

«Du vil ikke se Anthony Joshua kjempe annenhver kveld. På et tidspunkt må vi tro at man bli lei», så spør han retorisk:  «Vil du ha opera hver eneste natt eller annenhver måned»?.

Huddersfield har hatt en elendig start på sesongen, når de nå tar imot Liverpool på Kirklees Stadium er det med bare 3.poeng i bagasjen og en 18.plass. I toppen av Premier League har Manchester City, Chelsea og Liverpool alle 20.poeng.

Les: Mourinho får massiv støtte fra fotballeksperter før Chelsea-kampen