Nuno Mendes

Hver eneste gang det dukker opp en ny og imponerende spiller i Portugal blir han sammenlignet med Cristiano Ronaldo, det kommer ikke til å skje denne gangen Sporting Lisboas stjerneskudd Nuno Mendes er venstreback og ikke opptatt av kameravinkler.

I hele vår kunne vi lese at Manchester United ville hente Mendes så snart det ble sommer, men som vi alle vet, skygget forsøket på å hente Jadon Sancho over alt annet. – Sportsavisen A Bola skriver i dag at Liverpool har overtatt lederrollen blant interesserte klubber, det etter manager Jürgen Klopp erfarte de virkelig trenger en god reserve på venstrebackplassen. I sommer var det snakk om en rekke alternativer: Max Clark (Vitesse), Matt Targett (Aston Villa), Jamal Lewis (Norwich City), Ruben Vinagre (Wolves) Pervis Estupiñan (Osasuna) og Gideon Mensah (RB Salzburg). – Ingen av de ble til noe, istedenfor landet de på Kostas Tsimikas fra Olympiacos.

West Ham manager David Moyes skal også ha vært på Nuno Mendes og fristet med spilletid allerede fra nyttår for 18 åringen. Mendes som har vært i alle de aldersbestemte landslagene i Portugal øyner håp om uttak til neste sommers EM med erfaring fra Premier League.

Les: Alle høydepunktene fra Dortmunds pinlige tap mot Köln