Har vært gull for hverandre. (foto: liverpool, twitter)

Etter Goal-journalisten Neil Jones for litt siden meldte at Jürgen Klopp er på glid og tenker seriøst på å forlenge sin kontrakt ut over 2024 har millioner av Liverpool-fans våknet til liv. – Det er hevet over enhver tvil at den tyske manageren har skapt noe helt unikt som alle involverte vil ha mer av.

Det var i oktober 2015 at Jürgen Klopp tok over Liverpool, som var starten på en suksessrik æra. Merseyside-klubben har vunnet både Premier League og Champions League under hans ledelse og har blitt en av Europas beste klubber igjen…Igjen?.. mange vil hevde Liverpool aldri har vært bedre!

Les: Italiensk media: Erik Ten hag har pekt på Juventus-stjerne

Klopps kontrakt med Liverpool går ut sommeren 2024. – Han tar tidligere vært ganske så tydelig om at det er slutt når kontrakten er over. – Men sant skal sies kommentarene har vært litt mer ulne i det siste.

– Jeg må ha energi til å fortsette, det er viktig. Jeg elsker jobben min her, men samtidig må det være noe annet der ute i verden enn å se på dyktige og utrolig hyggelige spillere. Men det er ikke noe jeg tenker på akkurat nå, sa Klopp ifølge Daily Mail.

Neil Jones melder nå at Liverpool planlegger å forlenge starten på forhandlingene med Jurgen Klopp om en kontraktsforlengelse om kort tid. The Times har også den samme informasjonen.

Jones hevder videre at Klopp selv vil være åpen for å bli i Merseyside-klubben også etter 2024, når hans nåværende kontrakt går ut. – Årsaken skal rett og slett være at han har det fantastisk på jobb.

Liverpool er i semifinalen i Champions League og er nummer to bak Manchester City i Premier League.

OPPDATERT: Noen timer senere kom bekreftelsen fra Liverpool på at Mester Klopp forlenger til 2026.