Jürgen Klopp og Loris Karius

Den tyske keeperen Loris Karius gjorde som kjent to skjebnesvangre tabber i andre omgang av Champions League finalen da Liverpool tapte 3-1 for de helhvite fra Madrid. – Først kastet han ballen rett til Karim Benzema da Real gjorde sitt første mål, og deretter slapp han et langskudd fra Gareth Bale mellom fingrene på Reals tredje mål.

Det hjalp lite på Karius sitt ettermæle at det kom frem at han en hjernerystelse da Sergio Ramos tilsynelatende med vilje satte en albue i hodet til Liverpool-keeperen uten at ballen var i nærheten, mens kampen fortsatt var målløs.

Les: James Rodriguez ble grisetaklet, fikk selv gult kort og gikk helt bananas

Etter det ble det utlån for Karius til Besiktas, etter at Liverpool kjøpte Alisson Becker fra Roma for 65 millioner pund. Etter to år i Süper Lig ble det et låneopphold i Union Berlin.

Loris Karius er tilbake på Anfield, men ikke i planene til manager Jürgen Klopp. – Det er 0% sjanse for at Liverpool utvider avtalen som går ut til sommeren. – Nå skal de ha satt seg ned og blitt enige om at Loris Karius kan gå videre til en ny klubb gratis allerede i januar hvis noe skulle dukke opp.

Les på Engelske Klubber: Solskjær: «Det er tilfredsstillende»

28 åringen håper at han snart skal bli kvitt tabbestempelet og er klar til å ta et skritt ned for så å komme tilbake igjen.