Julen Lopetegui sier takk for sist – henter Real Madrid spiller

368
Har fortsatt et pragmatisk godt forhold til Real. (foto: real, twitter)

Den tidliger keeperen fikk hard medfart i 2018. Først en lite smidig overgang fra jobben som Spanias landslagstrener, for så noen måneder senere å bli sendt bort fra San Bernabeu uten gram av heder og ære. Hos Sevilla viser han igjen at selvtilliten er på plass.

Medfarten Lopetegui fikk i fjor, gjør ham til en av de vi virkelig ønsker skal lykkes. Med aktivitetsnivået Sevilla viser på overgangsmarkedet nå, kan dette fort også skje.

Les: Sevilla setter klubbrekord

Real Madrid gir sjelden fra seg noe de ikke kan avse, så det blir litt drøyt med «sier takk for sist». Likevel er det en god historie når sparkede managere returnerer for å handle.

Ifølge spanske AS er Sevilla noen få centimetere fra å sikre seg venstrebacken Sergio Reguilon, som fikk debuten sin nettopp av Lopetegui.

Les på Popidol: Zlatan viser oss hvordan ekte menn skrur av korken på vannflasken

Real Madrid-spilleren var riktignok på banen i 22 kamper forrige sesong, men etter at Ferland Mendy kom til Madrid, er usiktene for en tilværelse på benken for 22-åringen store. Dette er en uholdbar situasjon for én som har blitt vant til spilletid.

Dermed har Lopetegui øynet en sjanse til å hente en ung spiller som han på nært hold har fått oppleve hva står for.

Les på Popidol: Nikes «Stranger Things» sko har en nostalgisk skjønnhet

-Vi er langt i forhandlingene, og hvis alt går etter planen, kommer han snart til Sevilla for medisinsk test, sier Sevillas sportsdirektør Monchi ifølge ABC Deportes.

Hva skjer egentlig hos Real Madrid, har de dårlig samvittighet overfor Lopetegui?

Slettes ikke. Ifølge AS sikrer Real fortsatt sine største talenter, og forlenger Reguilons kontrakt som løper ut om ett år – og sender ham på leieavtale til Sevilla.

Høres egentlig ut som en god deal for alle parter.

Les: Kan duoen Icardi og Wanda Nara si nei til 100 millioner kroner?