Et stort øyeblikk!

Raheem Sterling sørget for 1 – 0 seier for England i deres åpningskamp mot Kroatia etter 57 minutter. – Han fikk det enkelt etter et sterkt forarbeid av Leeds stjerne Kalvin Phillips. – Phillips kom gjennom Kroatias midtbane, der han lurte unna en motspiller og sendte en elegant pasning i dybden. Sterling kom i god fart og kunne sende ballen i nett nett via hånden til Livakovic. Et høydepunkt i en kamp som var på det jevne.

Jude Bellingham skrev EM historie, da han ble den yngste spilleren noensinne som har debutert i en EM-finale. Det var etter 82 minutter han skrev historie på Wembley stadion i London. Det var tydelig den engelske midtbanespilleren hadde det som plommen i egget.

Les: Mundo Deportivo: Henter frem 200 millioner for Coutinho-retur til verdens tøffeste liga

Han er fullstendig klar over at flere Premier League klubber kjemper om hans signatur, men han var uvitende i milliardbudet som i følge Football-London nå ligger på bordet til hans klubb Borussia Dortmund.

Harry Kane ble byttet ut i det 82 minutt av Jude Bellingham som med det ble den yngste spilleren noensinne på banen i en EM-finale.

Les på Engelske Klubber: Paulo Fonseca i forhandlinger for å redde Tottenham

Bellingham er 17 år og 349 dager gammel, og dermed stjeler han rekorden fra nederlenderen Jetro Willems, som var 18 år og 71 dager gammel da han kom på banen ved EM 2012.

Vi vet Manchester United, Chelsea og Liverpool er fremst av klubber i England i sin jakt etter 17 åringen, men ikke hvilken av dem som har sendt milliardbudet. – Borussia Dortmund har gjort det klart alle friere må vente til etter 18 årsdagen til Jude Bellingham (29.juni) da er det nemlig planlagt å skrive en ny avtale med en skremmende utkjøpsklausul.

Les: Ubeseiret UFC-mester Khabib Nurmagomedov venter på tilbud fra Real Madrid

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Jude Bellingham (@judebellingham)