Skulle aldri ha reist... (foto: celtic, twitter)

Jota trodde han hadde skutt gullfuglen da han fulgte i fotsporene til blant andre Karim Benzema og N’Golo Kante etter å ha spilt i Celtic.

Hos de regjerende seriemestrene i Skottland var han en ekte helt med 15 mål sist sesong.

Nedturen for er komplett for 24 åringen som ikke engang er meldt opp til spill for Al-Ittihad. Saudi-Arabia myndigheter etterforsker hvordan klubben kunne finne på å bruke 25 millioner pund på en spiller de ikke kan registrere. (Regler eller noe)

Les: Barcelona vil kapre Chelsea-deal

Al-Ittihad-fans er for å si det forsiktig sure de bare fikk Jota mens store spillere signerte for deres rivaler. Manager Nuno Espirito Santo som ikke kan benytte seg av hans tjenester, det er ikke helt sikker han ønsker, selv om Joto er klubbens dyreste spiller. – Samtaler pågår mellom Al Ittihad og Jota for å finne en løsning, og portugiseren håper at han kan bli løst fra kontrakten og returnere til Europa.

I følge 90min vil Tottenham som Nuno Espirito Santo ledet uten serlig hell før han sparken i november 2021 være interessert i å forfølge en avtale og forklaringen er veldig enkel. Vingen spilte under Ange Postecoglou i Celtic, med Spurs-sjefen som signerte ham for Celtic under hans managerperiode.

Les: Jude Bellingham som er mer effektiv foran mål enn både Mbappé og Haaland har nettopp blunket til Modric

58-åringen som har stor suksess i Tottenham er opptatt av å hente Jota.

For en uke siden var det bare Tottenham som var interessert, nå begynner køen med Premier League-klubber å bli lang.

Imidlertid kan Saudi Pro League-laget holde på ham og sanksjonere en overgang i januar slik at de kan få tilbake noe av honoraret. Nord-London-laget er ikke de som følger med på situasjonen hans i Midtøsten, ettersom Brentford, Crystal Palace, Everton, Fulham og West Ham United også er interessert.

Etter at Spurs ikke klarte å signere Jota i sommer, draftet Postecoglou Brennan Johnson fra Nottingham Forest i en overgang verdt 47,5 millioner pund.

Les på F7: Sir Michael Caine har bestemt seg for å slutte som skuespiller