(c) Bilde: Odds Ballklubb: Joshua Kitolano

19 år gamle Joshua Kitolano er en del av en definitiv fotballfamilien, midtbanetalentet som i dag har forlenget sin avtale med Odd til ut 2022-sesongen er bror av Molde-spilleren John Kitolano og Tromsøs Eric Kitolano.

Kitolano skrev under for Odd første gang i 2017 og debuterte for A-laget 15.april 2018 bort mot Strømsgodset.

Les: «80 prosent av overgangen på plass» – Har Manchester United lurt oss?

«Det er noe veldig spennende på gang i Odd nå, og dette har jeg lyst til å være med på. Nornes (Jan Frode, hovedtrener) skal ha mye av æren for at jeg forlenger kontrakten min med Odd, for den fotballen vi spiller nå, passer meg veldig godt» sier Kitolano til Odds nettsted. 

Sportsjef Tore Andersen kan fortelle at klubben er veldig glad for at Kitolano forlenger kontrakten sin.

«Det har vært en prosess vi har holdt på med en stund. Det at vi nå har funnet en løsning, er veldig positivt. Kitolano er en ung spiller som har fremtida foran seg. Det er klart at vi ønsker å være med på å utvikle Kitolano til en internasjonal fotballspiller som etter hvert kan ta steg videre ut i den store fotballverden. Forlengelsen med Kitolano har foregått i nært samarbeid med Atta Aneke (Joshua kitolano sin agent), som har vært med på å finne gode løsninger i forhold til kontrakten med Kitolano. Nå ser vi frem til å ha Joshua med videre på satsinga fremover, sier en fornøyd sportssjef, som nok en gang har sikret en ny kontrakt med en ung og fremmadstormende spiller».

Jan Frode Nornes er enig i at dette er svært gode nyheter.
«Det er ekstremt gledelig at vi får på plass nok et ungt talent, rett og slett fantastisk. Dette er nok et bevis på at vi gjør noe riktig her i Odd. Joshua er skapt av Telemarksmodellen og vi må gi stor ære til Gulset fotball for den jobben de også har gjort».

Les på F7: Hva med å bare bestille 10 millioner vaksiner fra Kina og bli ferdig med dette tullet!