Det så mørkt ut etter Everton valgte å ikke forlenge med den norske angrepsspilleren Joshua King, i vinter ga de han muligheten til å «bli med på noe stort», men det ble med benken og et halvt års ørkenvandring.

I slike tilfeller er det ofte en dynamikk for ingenting går og det var en reel fare for at 29 åringen som så mange andre denne sommeren måtte bite i det sure eplet og ta turen hjem. – Nå har det løst seg for Oslogutten som har skrevet under på en langsiktig avtale med Watford.

Les: Mourinho og Roma sender Pau Lopez på testtur til Ligue 1

Watford forteller på egne hjemmesider at King skal gjennomføre den medisinske sjekken i løpet av helgen, før han slutter seg til troppen neste uke. – I og med at avtalen er annonsert må de være rimelig sikker på det går bra hos legen.

Det er underskrevet en avtale på to år med opsjon på et år til.

Overgangen til Everton ble ikke noen suksess, Joshua King startet ikke i en eneste kamp og fikk innhopp, som regel mot slutten av en kamp. – Resultatet ble 11 innhopp og null mål, noe alle var misfornøyd med.

Les på Popidol: Hvorfor cashback er bedre enn tradisjonelle casinobonuser

Joshua King kom til Manchester United fra Vålerenga i 2008, til tross for å være et stor talent og omtalt som en på akademiet som hadde en fremtid på Old Trafford skjedde det aldri. – Fem år senere etter diverse utlån og null kamper for førstelaget gikk ferden videre til Blackburn. – Det var først to år senere i Bournemouth Joshua King ble en tydelig figur i engelsk fotball. Faktisk har det vært spekulasjoner i nesten alle de fem og en halv sesongene han var på Dean Court om en retur til Old Trafford.

Nå er karrieren tilbake på skinner, Watford har er tilbake i Premier League og har ambisjoner om å bite fra seg.