Jose Mourinho viser nok en gang hvor misfornøyd han er på Old Trafford

Har lagt et spor bak seg med misfornøyde spillere. (foto: united, twitter)

Manchester United står foran møtet mot seiersvante Liverpool. Jose Mourinho skjuler ikke at dagens United-lag er langt fra laget han så for seg å bygge opp.

Portugiseren er befriende ærlig på hva som foregår på innsiden. På pressekonferansen før Liverpool-kampen var intet unntak. På spørsmålet om hvor langt unna han var med å skape laget i sitt bilde, responderte Mourinho: «Langt, langt unna.»

Og han fortsatte i kjent stil:

-Det er ikke bare om pengene de andre har brukt i sommer. En fotball-klubb er mer enn dette. Det er som et hus. Det handler ikke bare om å kjøpe nye møbler, du må også gjøre jobben. Du bruker penger på de best mulige møblene og først da er du klar til å bo i et fantastisk hus, sier filosofen Mourinho ifølge Evening Standard.

I am the special one. (foto: united, twitter)

Les: «Dagen jeg kom meg bort fra Manchester United var den beste»

Var dette en oppfordring til styreleder Ed Woodward om å få penger til å skifte ut møblene? Ikke godt å si når det gjelder fargeklatten Mourinho.

PS: Jürgen KLopp har fått med seg 2,6 milliarder kroner til «møbelbutikken», mens Mourinho fikk med seg 73 millioner kroner i samme peride.

Bare fortsett og syt, Jose. (foto: liverpool, twitter)

På søndag skal interiøret testes ut mot hverandre.

Les: Robben i samtaler med ny klubb