Rio Ferdinand overbevist Mourinho kunne gitt ham en tittel. (foto: roma, twitter)

Roma som ligger på 10.plass i Serie A har ikke tenkt til å vente helt til vinduet åpner i janaur for å styrke troppen og for å få til det, må de finne spillere som for øyeblikket ikke har en klubb. – Jobben til manager Jose Mourinho er i fare, søndagens 4 – 1 seier over Cagliari har bare kjøpt han litt tid.

Roma skal ifølge Tuttomercatoweb benytte landslagspausen svært aktivt og går samtidig etter tre spillere som kan hjelpe dem oppover tabellen. – Helt klart et sjansespill, men det er et sjansespill som ikke kommer til å være spesielt dyrt.

LES: Ser mulighet til å sikre seg misfornøyd Arsenal-spiller i januar

Jerome Boateng som ble avsluttet av Lyon tidligere i sommer var svært nær en retur til Bayern München for noen dager siden, men han ble for vanskelig for klubben politisk så de lot han gå. – Den 35 år gamle midstopperen er svært aktuelt for Roma som har Chris Smalling, Diego Llorente og Marash Kumbulla på skadelisten.

Laget har også sluppet inn 12 mål i de første åtte kampene i Serie A, noe som har ført til at sportsdirektør Tiago Pinto for tiden speider markedet for midtstoppere uten klubb.

Den andre som Roma er ute etter er også svært overraskende.

Etter 12 år hos Manchester United takket Phil Jones for seg. 31-åringen har fått med seg 229 kamper, men like mye skadehelvete og år utenfor kamparenaen. For noen uker siden ble Jones observert tilbake på Uniteds treningsfelt sammen med U18-laget. Ifølge Manchester Evening News er det ingen plan om at Jones blir U18-trener, men fullt i gang med trenerutdanningen er det ikke tvil om veien videre for den tidligere United-midstopperen. Jose Mourinho kan ha andre planer for Jones.

Les: Seriemester klarer ikke friste Antonio Conte bort fra trivelig ferietid med sin familie

De to jobbet sammen hos United da portugiseren hadde en runde på Old Trafford 2016-18, ifølge Gazzetta dello Sport og Tuttomercatoweb har Mourinho blinket ut Jones som potensiell nødforsterkning.

Også tyskeren Shkodran Mustafi som har en fortid i Valencia, Arsenal, Schalke 04 og Levante, trekkes frem.

Alle tre kommer til å få tilbud om en avtale ut sesongen, og hvis alle tre midtstoppere sier ja takk, er de alle Roma-spillere i tid til Roma sitt hjemmemøte med Monza 22.oktober.