"Hvis du tror på spilleren skal han med." (foto: manchester united)

Etter Manchester United tapte 0 – 1 på søndag mot West Bromwich på Old Trafford er det ikke mulig for dem å ta igjen Manchester City i Premier League og dermed er de seriemestre. 

Det var sikkert tungt for Manchester Uniteds manager Jose Mourinho å innrømme det var det beste laget som vant, men det var det han gjorde etter kampen.

Manchester City er det beste laget i Premier League og er fortjente mestere.

«Jeg visste at de ville vinne tittelen på en gang, og hvis jeg var i deres sko, ville jeg bli veldig lei av hvis noen sa at de vant tittelen fordi Manchester United tapte mot West Bromwich»

«De har vunnet tittelen fordi de er det beste laget. Fordi de har samlet mange poeng. De har bare tapt to kamper fordi de er det beste laget. Derfor er de vinnere, sier Mourinho til RTE og antyder at han allerede etter 3-2 seier over Manchester City for en uke siden gratulerte mesterskapet:

«Jeg vet ikke om jeg var første, andre eller tredje til å gjøre det, men jeg ønsket dem gratulerer ansikt til ansikt da jeg hadde sjansen».

Det er fem kamper igjen hvor de fortsatt kan sanke poeng.  Pep Guardiolas mannskap har 87 poeng etter 33 kamper. Chelsea har rekorden med 95 poeng etter 38 kamper fra sesongen 2004/05.
……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp