Lamela (foto: tottenham, twitter)

Tottenham manager Jose Mourinho vil gi Erik Lamela en siste mulighet til å bevise hvorfor han fortjener en plass på laget neste sesong. – Lamela er en av de som har tjent Spurs ette han kom fra Roma i 2013 for en daværende klubbrekord på 30 millioner pund.

Imidlertid har han pådratt seg en rekke skader siden den gang og befinner seg nå et godt stykke ned på prioriterings rekken. – Mourinho skal forberede et salg i sommer, men det er en mulighet for at Lamela kan bli Football Insider skriver at 28 åringen ikke er tatt av salgslisten, men at han får sjansen til å bevise seg i det som er igjen av sesongen.

Les: Haaland klar for retur

Tottenham og Jose Mourinho sin holdning er at han skal selges, men Lamela kan med solide prestasjoner sørge for «Change of hearts»

Angriperen har to år igjen på kontrakten sin, og Spurs trenger penger etter at de som eneste klubb i Premier League har tatt opp lån fra myndighetene (175 millioner pund). Et estimat hevder at Premier League-klubber vil miste 1 milliard pund i inntekter på grunn av pandemien.

Les: Liverpool har strøket Dembele fra listen