Jose Mourinho (foto: roma, twitter)

The Special One forlot AS Roma tilbake i januar. Jose Mourinho har antent rykter om at han kan være på vei tilbake.

61-åringen ryktes til et tredje opphold i Chelsea etter at manager Mauricio Pochettino har levert under det som er forventet. Bayern München er også på utkikk etter en ny manager. Thomas Tuchel vil forlate sin stilling på slutten av sesongen.

Les: De 15 beste fotballspillerne i verden akkurat nå

Rapporter i Tyskland har til og med antydet at Mourinho allerede lærer tysk som forberedelse til å ta over på Allianz Arena.

Den tidligere Inter-sjefen snakket til media under det nylige Moto GP-løpet i Portimao , og forble ordknapp om de pågående spekulasjonene rundt ham.


«Null, null,» begynte han. «Jeg har ikke en klubb, jeg er fri. Men jeg vil jobbe, til sommeren vil jeg jobbe.»

På spørsmål om han også ville vurdere å returnere til jobben i hjemmet sitt i Portugal, klarte ikke Mourinho igjen å gi noen tidlige ledetråder om saken.

«Hvorfor?» han svarte. «Aldri si nei, spesielt i fotball.

«Livet mitt er fotball, jeg kan trene hvor som helst, jeg har ingen problemer.»

Tidlige indikatorer fra bookmakerne tyder på at den tidligere Chelsea-sjefen er godt ønsket av mange Saudi Pro League-klubber.

Steven Gerrard , Slaven Billic og Jorge Jesus er alle noen av de høyprofilerte navnene som allerede er i Midtøsten, med andre som kanskje vil følge igjen denne sommeren.

Selv om Joses fremtid fortsatt er usikker, er det foreløpig ingen mangel på potensielle veier han kunne ønske å utforske.

Barcelona er også satt til å skille lag med nåværende sjef Xavi og gitt Newcastle Uniteds form under pari sammenlignet med forrige sesong, kan vi kanskje se Jose på St. James’ Park?

Gareth Southgate er også klar for samtaler med FA om fremtiden hans, og Mourinhos navn er et som fortsetter å heve øyenbrynene også.

Les: Manchester United har utarbeidet en nimannsliste over potensielle Erik ten Hag-erstattere