Jose Mourinho har ringt James Rodriguez

Har kompiser i rødt. Trumfer dette over spill med Ronaldo? (foto: rodriguez, twitter)

Real Madrid fans hadde regnet med at deres utlånte Bayern München spiller James Rodriguez ville komme tilbake til sommeren, men nå ser det ut til at Manchester United manager Jose Mourinho har et kjøp på gang. 

Selv uavhengig av et eventuelt Manchester United kjøp er det slettes ikke sikkert det blir en retur til Real Madrid, James Rodriguez har virkelig ikke lyst.

Bayern München som har en kjøpsopsjon kan ifølge El Gol Digital nå cashe inn på Rodriguez.  James Rodriguez var for å si det forsiktig ikke fornøyd med å bli lånt ut og han har et anstrengt forhold til Real Madrid manager Zinedine Zidane.

James Rodriguez mener Real Madrid jukser mye og synes synd på dommerne: «Jeg tror Zidane ga han utslett» – Kommentar i forbindelse av Champions League i fjor.

Har fått et alternativ

Han vil gjøre nesten alt for å slippe en retur til Bernabeu, gleden skal ha vært stor da Jose Mourinho personlig ringte for å høre om Old Trafford var noe han kunne se for seg.

Bayern München sin påtroppende manager Niko Kovac har ikke gitt noen forhåndsvarsler på hva han ønsker med hensyn til Rodriguez.

Rodriguez scoret i går kveldens 2-2-uavgjort mot Real Madrid i andre runde i Champions League-semifinalen, men det holdt ikke til finalebillett. Gårsdagen var de utskjelte sin kamp for Real Madrid.  Keylor Navas stod ypperlig i mål i en kamp som egentlig burde gått i favør av Bayern München, en del fabelaktige redninger sørget for det. Bayern München ble i tillegg snytt for minst to straffer, at kampen får et etterspill hos UEAFA er hevet oven enhver tvil.

Keylor Navas står i mål for Real Madrid fordi klubben ikke enda har klart å få tak i David de Gea og tomålsscorer Karim Benzema må sies å få sin oppreisning nå.

«Keylor Navas sto opp for oss da det var som viktigst. Det var en tøff kamp for oss, og han bidro med viktige redninger og meget god innsats Han reddet virkelig skinnet vårt et par ganger» , sier Zidane om målvakten til uefa.com.

I tillegg hadde Zidane en god dose med ros til Karim Benzema:

«Han vil score mer, og nå scoret han to. Det var han som skutt oss på, og han har alltid jobbet hardt, så jeg er veldig glad på hans vegne. Han gir aldri opp»

Real Madrid møter mest sannsynlig Liverpool i finalen.

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp

 

Real Madrid – Bayern München 2-2
Champions League
3′ 0-1 Joshua Kimmich
11′ 1-1 Karim Benzema
46′ 2-1 Karim Benzema
63′ 2-2 James Rodriguez