Inviterer som vanlig til dans

Skjærtorsdag blir definitivt ikke en fridag for Bodø/Glimt spillerne, for da arrangeres returkampen i Roma i Conference League. «Som vanlig» var José Mourinho sin reise til Bodø forrige uke en katastrofe for manageren. Det endte med tap 2 – 1 og politietterforskning.

Mellom alt kaoset og forberedelser til møte med Bodø/Glimt har José Mourinho funnet tid til å snakke med en av sine gamle kjente i Manchester United. – Jesse Lindgard, som har vært i Manchester United hele livet var et av få lyspunkter i de nesten to årene han satt i managerstolen på Old Trafford.

Les: Bare noen uker til Juan Mata sine åtte år på Old Trafford er over

29 år gamle Jesse Lingard får knapt spilletid han er i tillegg på utgående kontrakt. At den offensive midtbanespilleren forsvinner

Lingard hadde stor suksess på utlån til West Ham våren 2021 med ni mål og fem assist på 16 Premier League-kamper. West Ham skal også være en av fem interesserte klubber, ifølge The Mirror. Den andre PL-klubben er nyrike Newcastle.

Men det er ikke bare på de britiske øyer det er interesse for Lingards tjenester. Ifølge The Mirror er også Serie A-trioen AC Milan, Juventus og Roma med i diskusjonen.

Les: Har funnet den perfekte «gulroten» for Lewandowski