Jose Mourinho har fortalt Real Madrid president Florentino Perez han er sjanseløs

I am the special one. (foto: united, twitter)
Top Article ad

Om dette er en rett strategi for å skremme alle konkurrenter av banen får vi helt sikkert vite ganske snart. Manchester United manager Jose Mourinho har skrudd opp temperaturen ved å fortelle Real Madrid president Florentino Perez at at de legger mer en to milliarder på bordet for Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann.

Det kan tenkes det virker ovenfor Real Madrid, men om Manchester United klarer å rydde den franske søkkerike klubben Paris Saint-Germain av banen er mer usikkert. -Mange tett på Paris Saint-Germain har snakket med OK Dario som melder den franske hovedstadsklubben fortsatt planlegger ut ifra en retur for Neymar til La Liga og ingen er i deres øyne bedre enn den franske superstjernen  Antoine Griezmann.

Les: Liverpool-spiss aktuell for klubblegende

Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel har vunnet alt og fått beskjed av sine rike eiere at det ikke er noen limit for spillerkjøp. – Nå skal Champions League kjøpes koste hva det koste vil.

Griezmann forlenget med Atletico i løpet av sommeren, Paris Saint-Germain har ingen problemer med å utløse sin frigjøringsklausul på 150 millioner euro og 35 millioner euro årslønn.

Les på Popidol: Den nye «Lion King» filmen ser utrolig bra ut

Don Balon skriver de røde djevlene klare for å betale over 200 millioner euro Griezman. – Det vil gjøre han til den dyreste de har hentet til Old Trafford.