Ønsker større eventyr. (foto: united, twitter)

Portugiseren har ikke hatt managerjobb siden desember. Ikke på grunn av at det har manglet tilbud, men kjenner vi Mourinho rett, forventer han at «nøkkelen til klubben» overlates i hans varetekt – hvis han nå skal takke ja til jobben. Med det menes alt annet enn situasjonen han opplevde hos Manchester United.

Les: Vill jubel: Juan Mata blir hos United «for evig tid»

Det kan tyde på at tilbudet om «overlevering av nøkkelen» ikke har dukket opp ennå, for nå har portugiseren signalisert at han er i gang med et nytt prosjekt.

-Jeg vil være med i nye turneringer. Jeg tenker da på VM og EM-sluttspill. Jeg har lenge ønsket meg et sånt eventyr. Akkurat nå ser jeg meg selv mer som landslagstrener enn manager i en ny klubb, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Les: Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner!

Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid og Manchester United. Blir spennende å se hvilken landslagsjobb  som skal matche dette.

Les: Ødegaards tidligere lagkamerat går til erkerival