Jose Mourinho «Han har aldri sagt til meg han vil dra»

115
Vi tror det er et elsk-hat-forhold mellom disse gutta. - Etterhvert mest hat

På gårsdagens pressekonferanse foran den meget tøffe kampen mot Watford senere idag kom Manchester United Jose Mourinho med en innrømmelse han ikke vet hvor han har sin franske stjernespiller Paul Pogba.

Man trenger ikke å være en sjelegransker for å skjønne at Paul Pogba skulle ønske han allerede var et annet sted enn Old Trafford. – Det til tross for at han nå sier han vil bli.

Les: Tar ikke med Manchester Uniteds beste i august mot Watford

På pressekonferansen bidrar som vanlig Jose Mourinho til spekulasjonene:

«I dette øyeblikk er jeg i mørket. Det eneste jeg vet, er at spilleren aldri, i hvert fall aldri når vi er sammen, har fortalt meg at han ønsker å dra. Hvis han ikke forteller meg at han ønsker å dra, så er det fordi han vil bli. Det er min konklusjon.

Les: Manchester United vurderer gigantisk bytteavtale med den neste «Messi»

Før dagens kamp er det flere og flere som snakker om den tidligere toppscoreren Romelu Lukaku, han har fremstått som ekstremt sterk i det siste og han kan være den som stanser Watford sin imponerende seiersrekke. Han var brilliant mot  brilliant Burnley hvor han skorte to mål på fem skudd og i tillegg skape fire meget gode sjanser.

I motsetning til Paul Pogba er Romelu Lukaku og Jose Mourinho perlevenner.

 

Paul Pogba har flere ganger fortalt sine lagkamerater at han har lyst til å spille for Barcelona, etter han returnerte fra fotball VM med gull har dette ønsket blitt intensivert.

Nå spiller han i Manchester United på en slags «våpenhvile» med Jose Mourinho, og som vanlig med våpenhviler, de blir brutt litt innimellom.   Også Juventus er en klubb som nevnes flittig i sammenheng med Pogba.

På onsdag reiser Manchester United og møter Young Boys i Champions League gruppespill. Det bør Jose Mourinho hente hjem tre poeng, dagens kamp mot Watford blir langt tøffere.

 

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse og vinn NOK 30000