Retning La Liga.

Alexander Sørloth er mer enn velkommen tilbake i Tyrkia hvor han ble toppscorer i Süper Lig på utlån hos Trabzonspor, sist sommer solgte Crystal Palace den norske landslagsspissen til RB Leipzig. – Det har ikke vært fantastisk!.

Sørloth har fortalt til VG-programmet «Silly Season» at Jose Mourinho, mens han var manager for Tottenham og før han ble keiser av Roma var svært opptatt av å få til en overgang til London-klubben. Tyrkiske fans har mobilisert for å hente Alexander Sørloth tilbake til Trabzonspor, men selv om livet ved Svartehavet var strålende ønsker 25 åringen å spille i en av de fem store ligaene.

Les: 22-åringen Declan Rice kunne aldri i verden blitt fjerdekaptein hos Real Madrid

Gazzetta dello Sport melder at Roma på ønske fra manager Jose Mourinho har kontaktet RB Leipzig med tanke på å få til en overgang. På mange måter har den tyske storklubben allerede fått på plass en erstatter da de for litt siden signerte med den portugisiske storscoreren André Silva.

Alexander Sørloth som sliter i RB Leipzig har som vane å være genial i annenhver klubb han spiller for, det lover godt for et eventuelt opphold i Roma.

Når det er sagt, tyske kommentatorer har lagt merke til at den norske spissen virker mer konvertabel nå han viste seg frem da han scoret det første målet i Leipzig sin treningskamp mot Montpellier.

Les på F7: «Livets tre» vokser midt i Dødehavet