Diogo Dalot

Det var en imponerende debut i møtet med Young Boys i Champions league for Diogo Dalot som i sommer kom til Manchester United fra Porto for 19 millioner pund i juni.

Den portugisiske sjefen ved overgangen at 19-åringen var den «beste unge backen i Europa». – Diogo Dalot var hemmet av en kneskade og kom ikke i gang før gårsdagens forventede seier i går.

Mourinho: «Alle kan se potensialet,»

Her en tweet fra Jay, som er 100% objektiv: Jay: «Ønsker ikke å gå helt av skaftet, men synes det er trygt å si Diogo Dalot er den største backen på planeten og uten tvil i hele fotballens historie».????

Young Boys 0-3 Man Utd – Paul Pogba sørget for to mål og Anthony Martial for det siste.

Les: I tolvte time kom Jose Mourinho med en «dealbreaker»

Det var en del som rynket på nesen i sommer da Manchester United var villige til å betale 19 millioner pund for en som bare hadde syv seriekamper på CVn sin.

«Alle kunne se at han er en 19 år gammel spiller som har mer enn 10 år å spille for Manchester United,» tilføyde Mourinho.

«Men jeg vil også være snill mot Luke Shaw fordi  Diogo og Luke spilte veldig bra» .

«De hadde fantastisk bevegelse, dybde, krysser, assists, var involvert i de farligste handlinger, og de forsvaret godt.»

Les på F7: Listen med hva eierne av Premier League-klubbene er gode for

Paul Pogba scoret to ganger før halvtid, inkludert en straffe, før Anthony Martial innpakket Uniteds komfortable seier i Sveits.

 

Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside

 

 

https://twitter.com/utdxtra/status/1042523878524956674