Har også rolige øyeblikk på banen. (foto: pickford, twitter)

Som vi digget den danske sinnataggen der han pisket medspillerne sine fremover. Samtidig var vi takknemlige for at det ikke var vi som ble utsatt for de ufiltrerte skyllebøttene fra Peter den Store. 

Uten at det trekkes noen sammenligninger mellom Schmeichel senior og Everton-keeper Jordan Pickford, er temperamentet og drivkreftene noe av det samme.

Les: Ja, det har vært bråk i Tottenham-leiren

25-åringen lar heller ingen anledninger gå fra seg til å fyre løst verbalt, noe som ikke alltid har ført til noe positivt. Men etter en selvanalyse, har den engelske landslagskeeperen kommet frem til konklusjonen om at han er «litt mindre Schmeichel» denne sesongen.

-Jeg har vist mye mer ro. Alle sier at jeg virker som en gærning på banen, men jeg vil bare være den beste. Og hvis jeg lever opp til mitt beste, hjelper jeg laget, sier Pickford til Sky Sports.

https://youtu.be/j7huYc3Cafc

Les på Popidol: Dropper Spider-Man etter Endgame suksess og reiser til en galakse lang, langt unna

Så hva med kjeften som kontinuerlig går?

-Det kan kanskje se ut som jeg er gal, men jeg roper faktisk til laget. Det er ikke kritikk. Jeg gir dem rådgivning. Det blir tolket som jeg er gal, men jeg prøver å være mer rolig. Det syntes jeg at jeg har vist, avslutter Pickford.

Rådgivning.

Med 11 poeng etter Liverpool trenger Everton-spillerne all rådgivning de kan få. Kanskje Pickford må tilbake til oppskriften fra forrige sesong og være litt mer Schmeichel?

Les: En av Barcelonas største legender takket nei til klubben