Jonathan Lindseth forlenger

(c) Bilde: Sarpsborg 08: Jonathan Lindseth

Midtbanespiller Jonathan Lindseth har blitt viktig for Sparpsborg 08 siden han meldte overgang fra Odd. – Og nå som klubben har bestemt seg for å beholde spillere litt lenger enn før de selger dyrt er dagens forlengelse en god nyhet.

Les: Manchester United og Juventus står igjen som duellanter

Til Sarpsborg sine sider forteller Lindseth om hvorfor han forlenger:

«Det er en god blanding av at jeg har stor tro på opplegget her. Samtidig er det en situasjon ute i verden der klubber vil slite med å hente spillere. Da synes jeg vi skal signere der vi er og gi tilbake til klubbene våre»

I Jonathan har vi en trenbar og solid Sarpsborg 08-spiller som var involvert i 28 av kampene våre i Eliteserien i fjor allerede i sin første sesong hos oss. Vi har god tro på at han kan ta nye steg videre i Sarpsborg 08, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Les på Popidol: Eric Cantona har hovedrollen i Inhuman Resources

Ønsker seg plass sentralt
Gjennom vinterens oppkjøring har 24-åringe Lindseth spilt mye sentralt på midtbanen. Prestasjonene har også vært gode.

«Personlig vil jeg ha en mer sentral rolle på laget sentralt»

Klar over at 2020-utgaven av Sarpsborg 08 er mer ballbessitende enn 2019-laget.

«Vi er et mye mer spillende lag i år og har spedd på med gode ballspillere. Vi har en spillestil som komplimenterer det litt»

Takker klubben for god koronahåndtering
I Sarpsborg 08 har spillerne under koronapandemien gått med på et felles lønnskutt. Til gjengjeld har det aldri vært aktuelt å permittere spillergruppa. Det er et grep som hylles av midtbanespilleren.

  • Jeg er veldig fornøyd med hvordan Sarpsborg har håndtert det. Jeg tror ikke jeg ville vært noe annet sted under en epidemi og pandemi, sier han.

Forrige artikkelForlenger med Aston Villa
Neste artikkelWolverhampton: 2 ut og 1 med videre
DEL