Jón Gudni Fjóluson (c) Twitter

Brann har stabilisert seg på nederste halvdel av tabellen og er ikke i fare for verken å rykke ned eller begeistre denne sesongen. Jón Gudni Fjóluson sin kontrakt med klubben nærmer seg slutten og selv om han er god nok for laget, er islendingens lønnskrav høyere enn det bergensklubben klarer å svelge.

BA skriver at det var et ønske fra begge parter å forlenge avtalen som går ut ved sesongslutt, men at avstanden ble for stor. – Dermed blir det bare et halvt år for Jón Gudni Fjóluson som kom fra russiske Krasnodar på en gratis overgang i september.

Les: Zidane: Benzema er historiens største

Avisen skriver ikke hvor ferden går videre for den islandske landslagsspilleren. – Et alternativ skal være hans gamle klubb IFK Norrköping.

Brann har bare en kamp igjen i årets sesong, de tar imot Odd 22 desember. Med 29 kamper spilt ligger de på en 11.plass med 33 poeng.

Bodø/Glimt er seriemestre for lenge siden og Aalesund har rykket ned til OBOS-Ligaen. Mjøndalen har en tøff vei for overlevelse etter tapet mot Rosenborg 10 desember. De er tre poeng og tre plussmål bak Start på playoffplassen. Start møter Vålerenga og Mjøndalen møter allerede nedrykkede Aalesund.