Sportslig leder i Flint Fotball, Espen Røkaas er fornøyd med å få med John Arne Riise videre som hovedtrener.

Det foregår ettersom vi skjønner profesjonaliseringsprosjekt på Flint Esso Arena, deres hovedtrener John Arne Riise som for tiden tar UEFAs A-lisens for trenere blir med videre.

Riise ble ansatt hovedtrener i Flint Fotball i forkant av 2020-sesongen. På grunn av pandemien ble ikke årets sesong helt som planlagt, men klubben har blitt imponert over innsatsen til Riise gjennom den vanskelige tiden og hvordan han har fulgt opp spillerne.

Se på Popidol: Baby Shark er den mest sette YouTube videoen noen sinne

«Vi har vært svært imponert over jobben John Arne har gjort i denne vanskelige perioden ovenfor sin spillergruppe, forteller sportslig leder Espen Røkaas i en pressemelding og fortsetter «Måten han har stått på, fulgt opp og motivert spillerne sine i en tøff hverdag står det virkelig respekt av. Vi er glad for at John Arne fornyer sin kontrakt med oss, og vi gleder oss til å se hva han kan utrette neste år. Forhåpentligvis vil få en mer normal kampsesong»

Riise gleder seg til å ta fatt på arbeidet:

«Ettersom sesongen i år ikke ble noe av så er jeg skikkelig gira på å jobbe enda et år med gutta og se hva vi kan utrette sammen. Jeg har blitt veldig glad i klubben og gutta mine. Laget viste en enorm seriøsitet på trening i hele år, spesielt under coronatider, noe som jeg virkelig verdsetter og gir meg troen på at 2021 kan bli kanonbra. Det blir også gjort noen tiltak som gjør oss enda mer profesjonelle. Jeg gleder meg».

Målsetningen i år er å forlate Norsk Tipping ligaen (3.divisjon) og å rykke opp til PostNord.

Se! Dette må være årets mål