John Arne Riise foreslår seg selv enda en gang

1292
John Arne Riise

De som så Vålerenga på 16 mai vinne 2 – 0 over Strømsgodset så et drammens lag som var usedvanlig tafatte. – Bare Rosenborg og Tromsø gjør det dårligere i Eliteserien, etter 8 kamper har de bare 6.poeng. 

John Arne Riise har flyttet til Drammens område og har lenge før Bjørn Petter Ingebretsen trakk seg fra stillingen som hovedtrener på grunn av helseproblemer har den tidligere Liverpool, Roma og Molde spilleren forslått seg selv i en trenerrolle i klubben. – Nå er han frempå igjen.

Les: John Arne Riise blir ny kaptein

Tidligere landslagsspiller John Arne Riise  forteller overfor Drammens Tidende at han har sendt en henvendelse til sportssjef Jostein Flo (som er sykemeldt) om den ledige stillingen.

Riise har kjøpt bolig i Drammen og har også tidligere flørtet åpenlyst med Godset.

«Jeg er selvsagt veldig interessert i en slik oppgave. Det er en stor utfordring som frister. Dessverre tror jeg flere klubber ikke tør å ta sjansen. De fleste går for det trygge, og man ser at de samme trenerne går igjen. Ofte tror man at fordi man er uerfaren og ikke har alle kursene, kan man ikke gjøre en god jobb. Det finnes ingen fasitsvar» skriver Riise i en epost til avisen.

Les: Perfekt avskjed for Franck Ribery og Arjen Robben