For et år siden kom beviset!

Det er aldri gøy å se noe rakne i ekte tid, men det er tilfelle for Avaldsnes som har Liverpool legende og tidligere sportsdirektør på Malta John Arne Riise som hovedtrener.

Det var helt klart et varp for Avaldsnes å få få inn en med Riise sin erfaring inn som hovedtrener. Folk inkludert oss ser verdien av en å ha en kjendis trener som har TV2 på slep, men det er det som skjer på banen som er det viktigste.

Avaldnes under John Arne Riise sin ledelse gikk i helgen på sitt åttende tap på rad!

LES: Manchester Uniteds lønnspolitikk er perfekt for Lewandowski

Etter en ok start på sesongen hvor Avaldnes faktisk tok noen poeng, er det nå bekmørkt.

Etter 15 minutter ble det klart at helgens møte mot Kolboten ikke ville bety være kampen det snudde for Avaldsnes. Dommeren pekte på ellevemetersmerket etter at ballen gikk i armen på Susan Ama Duah. Kolbotns Tonje Pedersen ballen kontant høyt til venstre i målet, utagbart for keeperen.

Etter 38 minutter doblet Kolbotn ledelsen. Eline Hegg kunne enkelt styre ballen i mål fra fem meter, etter at Julie Hoff Klæbøe headet ballen ned til henne.

Avaldsnes ropte på offside, men reprisene viste at Hegg sto på riktig side. Nok en gang var Duah negativt involvert, da det var hun som opphevet offsiden.

På overtid fikk Avaldsnes nok en straffe mot seg. Klæbøe var nok en gang iskald fra elleve meter, og kampen endte 3-0 til Kolbotn.

Det gjør at Avaldsnes fortsatt ligger på nest siste plass.