Mester klopp i frostrøyken, men for siste vinter i Liverpool. (foto: Liverpool, x)

Simone Inzaghi har ledet Inter Milan siden 2021. Treneren skulle hoppe etter Antonio Conte som regjerende Serie A-mester, men har likevel ikke vært hemmet av klubbens forventninger om flere titler. I sommer spaserer Jürgen Klopp, Thomas Tuchel og Xavi ut av stillingen som trener for tre av verdens største klubber, Inter Milan-ledelsen har skjønt de må handle raskt.

Inzaghi har ledet klubben i 144 kamper, den energiske treneren kan skryte av Coppa Italia-tittel og Champions League-finale mot City forrige sesong, denne sesongen fosser Inter frem i Serie A med en solid ni poengs ledelse på Juventus. I Champions League står Inter med 1-0 ledelse mot Atletico Madrid i første 8.-delsfinale. Kort sagt nok en sterk sesong under Inzaghis ledelse.

LES: Arsenal ute etter å signere 19-åring med utkjøpsklausul på ville 4 milliarder

Ifølge Tuttosport holder Liverpool-ledelsen godt øye med Inzaghis bedrifter. Med kontraktsutløp 2025 hos Inter, er 47-åringen tidsmessig høyaktuell for å kjøpes fri og ta over etter Jürgen Klopp (hvis Xabi Alonso takker nei). Det italienske mediet melder også Barcelona har begynt å kretse rundt Inzaghi som potensiell Xavi-erstatter.

Ikke overraskende melder Tuttosport Inter jobber i høyt tempo for å få på plass forlengelse med Inzaghi før sesongslutt. Vi tipper 47-åringen holder mulighetene åpne og fokuserer på neste kamp, som det så elegant heter. Dette blir en unik mulighetenes sommer for Inzaghi.

Alt du trenger å vite: Inter Milan – Genoa

LIVE SPORTEN: TalkSport: Ratcliffe vil hente inn veteran med 252 Premier League-kamper i beina