Depay. (foto: barcelona, twitter)

Xavi tok over et Barcelona der Ronaldo Koeman var tvunget til å begrense seg til noen småhandler. Memphis Depay ble stjernesigneringen til Koeman, men etter Koemans exit har landsmannen gradvis blitt skjøvet ut av spotlighten på Camp Nou.

For den tidligere Lyon-stjerna har blitt delvis godkjente 10 scoringer på 21 La Liga-kamper denne sesongen, men siden desember har det blitt bare 2 scoringer på 7 kamper, 9 kamper har den nederlandske løven vært ute med skade. Etter at Xavi hentet inn Aubameyang, Torres og Traoré, er Depay blitt skjøvet ut av spotlighten på Camp Nou.

Les: Nok en Arsenal-spiller på utleie som er strålende fornøyd med å være borte fra Emirates

Ifølge spanske Sport har Barcelona bestemt seg for å hente den brasilianske midtstopperen Gabriel fra Arsenal, men har ingen sjanse til å møte kravet fra Premier League-klubben på 40 millioner euro.

Arsenal har en midtstopper-kabal som skal gå opp. Ifølge Football-London har Gabriel Magalhaes vist svakheter som bekymrer Arteta. Dette ser ikke ut til å uroe Xavi, som heller ser på det som en mulighet til å hente en kommende brasiliansk landslagsspiller (har til gode å få debuten). Sport hevder Barcelona har laget liste med Barca-spillere som skal overbevise The Gunners til en byttehandel.

Ifølge det spanske mediet er Memphis Depay, Riqui Puig og Neto blant spillerne på lista. Barcelona kjenner godt til til Artetas utfordringer på topp, nå viftes det med senterforward Depay i potensiell handel som reduserer overgangssummen på Gabriel.

(foto: barcelona, twitter)

Premier League-entusiastene husker vagt Depay hos Manchester United i flopp-perioden 2015-17, men siden den gang har den nederlandske løven vist at han sparker godt fra seg i Lige 1, Champions League og La Liga.

Les: Aston Villa har store overgangsplaner – vil bruke Ings som lokkemiddel

Arsenal løste Xavis problem (og sitt eget) med å sende Aubameyang til Camp Nou (10 scoringer på 14 Barca-kamper), kanskje Memphis Depay kan løse noe for Arteta neste sesong på Emirates?