Er vant til mye fra fransk liga, men ikke dette. (foto: palace, twitter)

Da Aaron Wan-Bissaka ble hentet til Manchester United i 2019, gliste Solskjær. Høyrebacken hadde potensialet til å bli en spiller motstandernes angrepsspillere fryktet å møte. Hurtig og taklingssterk skulle Wan-Bissaka lukke inngangsdøra på høyresiden. Det begynte bra, men med Solskjærs exit forsvant 24-åringen mer og mer fra kamparenaen.

Siden desember 2021 har det i Premier League blitt benk, utenfor tropp og fattige 7 Premier League-kamper på banen. Kritikken mot høyrebacken har vært at den offensive kraften på høyresiden mangler.

Les: Wayne Rooney topper listen til Premier League-klubb!

Engelsk media mener Wan-Bissaka er satt på salgslista i sommer, ifølge The Athletic passer dette Crystal Palace utmerket. Det var London-klubben som coachet Wan-Bissaka gjennom akademiet sitt og slapp høyrebacken til United etter 46-kamper på seniorlaget.

The Athletic hevder Palace ser på en Wan-Bissaka retur som en solid forsterkning der Nathanial Clyne og Joel Ward har kjempet om posisjonen denne sesongen.

(foto: united, twitter)

24-åringen har kontrakt med United til 2024, hvis det ender med Palace-overgang starter det trolig med en leieavtale fra kommende sesong.

Glem det, Mané. (foto: united, twitter)

Les: United-legende plasserer Liverpool over alt han selv har vært med på i et tiår på Old Trafford