Joaquin Correa

Den meget suksessrike spissen Joaquin Correa løftet seg mange hakk under ledelse av manager Simone Inzagi sin ledelse i Lazio. – Da han meldte overgang som Antonio Conte sin arvtager i Inter Milan begynte vi å telle ned dagene til Correa ville dukke opp Stadio Giuseppe Meazza.

Inter Milan har akkurat kunngjort signeringen av Joaquin Correa fra Lazio. – Klubben er naturlig nok glade for å ha signert 27 åringen på det som starter som en låneavtale, men som blir til en permanent overgang neste sommer.

Les: Daniel Agger kan komme tilbake hvis det blir virkelig ille

Den argentinske spissen har skrevet en kontrakt med Nerazzurri som varer til 30. juni 2025.

Ingen stor overraskelse, men nå er det altså offisielt. – kort før Inters kunngjøring kom Lazio på banen med detaljene for avtalen.

Biancocelesti bekreftet at Correa har sluttet seg til Nerazzurri på en innledende låneavtale på € 5 millioner med en forpliktelse til å kjøpe for € 25 millioner.

Les: Agnelli-familien forbannet: Broren til Emiren av Qatar setter fyr på internett igjen

Etter bare en kamp i Serie A har Inter MIlan førsteplassen med tre poeng, det samme som Lazio som ligger på andre med et mål til gode på regjerende seriemestre.

Correa ankom Inter sin treningsfelt i morges og forventes å være tilgjengelig for morgendagens Serie A -oppgjør mot Hellas Verona.

27-åringen scoret 30 mål på 117 kamper med Lazio i løpet av sin treårige periode på Stadio Olimpico. – For noen minutter siden tok han farvel med sine fans.

Argentineren spilte hver Lazio -kamp under Simone Inzaghi som han nå gjenforenes med.

Les: Agnelli-familien forbannet: Broren til Emiren av Qatar setter fyr på internett igjen