Ingen igjen i Malmö som kan feste som en ekte Viking.

Der som skjedde på slutten av året i Malmö ville aldri skjedd mens Åge Hareide, (som nå kjemper med nebb og klør for at Danmark skal gå videre fra innledende runder i VM i Russland) var hovedtrener.

Malmö vant Allsvenskan med  Jo Inge Berget som deres aller beste spiller og målmaskin, men deres hovedtrener som vi ikke nevner med navn (byttet ut nettopp med norgesvennen Uwe Rösler) ønsket å plassere Berget i en posisjon han ikke var komfortabel med.  – Nå ligger Malmö på 10.plass i Allsvenskan uten deres norske viking.

Les: Stortalent velger å fortsette for Eliteserieklubb

Det endte som det måtte Jo Inge Berget satte seg på amerikabåten og signerte med New York City i MLS.

Det tok litt tid for nordmannen å komme igang, men nå har han fått opp dampen og viser hvor ekstremt målfarlig han er.  New York City slo Toronto FC 2-1 hjemme i MLS i natt.

Nordmannen scoret begge målene til New York-laget etter at Toronto tok ledelsen i den første omgangen.

Les på F7: Verdens beste spåmann

Victor Vazquez ga laget fra Toronto ledelsen med en lobb da New York City FC-keeper Sean Johnson var på bærtur, men Berget snudde kampen.

Etter 50 minutter fikk han ballen inne i feltet med ryggen mot mål, og 27-åringen hælflikket ballen i nettmaskene til 1-1.

Nordmannen ble tomålsscorer og matchvinner da han ble spilt alene gjennom etter 67 minutter. Alene med keeper var Berget klinisk, og resultatet gjør at New York City FC har 31 poeng på annenplass i Eastern Conference. Toronto FC ligger på 10.-plass i samme avdeling.