Jesus Corona

Den meksikanske landslagsvingen Jesus Corona er en fantastisk raskt og liten ballmagiker. Med sine 173 cm på sokkelesten har han siden ankomsten til Porto i 2015 vært en av Portugals mest spennende spillere. – Det at han nå kommer til en av de fem store ligaene er på høy tid.

Sevilla under Julen Lopetegui er sterkere enn på veldig lenge og har allerede god margin for å sikre andreplassen i La Liga, dessuten serieleder Real Madrid kan ikke tape mange poeng denne våren uten å risikere seriegullet. (Sevilla har etter 20.kamper 44.poeng, mens Real Madrid har 49.poeng med en kamp mer spilt)

Les: Italiensk media: Simone Izaghi har på rekordtid skrevet seg inn på kandidatlista hos Manchester United

Sevilla trengte angripende forsterkninger raskt etter å ha mistet Erik Lamela til en langvarig skade, mens spissen Youssef En-Nesyri skal konkurrere i African Cup of Nations.

Sevilla bekrefter at de har hentet Jesus Corona fra Porto. Meksikaneren har skrevet under på en kontrakt til 2025.

Julen Lopetegui har også et problem på høyrebacken med Jesus Navas, som også sliter med skade. Med det i tankene har Sevilla snappet opp Corona, som kan spille både som kantspiller og bakspiller.

Corona hadde bare seks måneder igjen av avtalen med Porto, hvor han har vært siden 2015, og Sevilla har vært i stand til å hente ham for bare 3 millioner euro.

Les på F7: Har solgt en leilighet på 900 kvadratmeter for 1,6 milliarder