Absolut tystnad.

Neymar forteller i en Netflix-dokumentar at han ønsket å forlate PSG fordi han kunne føle at han ville ha det bedre hvis han reiste tilbake til Barcelona.

Netflix har nettopp hatt premiere på en ny miniserie, som skildrer Neymars liv som en av Brasils mest profilerte spillere. – I tillegg til å dele ut anekdoter om livet sitt som et av de mest hypede talentene noensinne i brasiliansk fotball, tar PSG-spissen opp kontroversen rundt fremtiden hans i klubben sommeren 2019, da spilleren ønsket å returnere til Barca.

Les: City gir Liverpool kamp om Serie A-stjerne

«Da jeg bestemte meg for å forlate PSG, var det ikke på grunn av fansen eller klubben. Det var fordi jeg så at jeg følte meg bedre andre steder».

«Jeg hadde aldri noe imot PSGs fans eller klubben selv. Jeg var aldri der. Jeg er tvert imot veldig takknemlig. Vi er på samme lag og kjemper om den samme trøya. Jeg er her for å hjelpe».

Neymar utdyper forøvrig at ankomsten til Barcelona førte til at han trodde at han var inne i en PlayStation da han så spillerne han trente side om side med.

Les på Popidol: Spotify velger løgner og konspirasjons podcaster Joe Rogan fremfor Neil Young