Rodrigo De Paul

Den 26 år gamle argentinske landslagspilleren Rodrigo De Paul er fantastisk god og herlig arrogant. – Han har denne sesongen blitt et av de heteste navnene i Serie A etter å briljert for Udinese. Corriere dello Sport meldte for litt siden at Liverpool er keen på å signere midbanespilleren.

Udinese skal kreve at du legger minst 40 millioner for å vurdere et salg, og med interesse fra klubber som Real Madrid, Inter Milan, Juventus og Leeds er det ganske så sannsynlig de vil oppnå det, eller mer.

Les: «Jeg har vært trener i Sevilla, PSG og Arsenal og jeg har aldri sett en midtstopper som Pau Torres»

Kan velge og vrake

Rodrigo De Paul har det som plommen i egget som om Udinese ikke gjør det så bra og da sky Sports i Italia spør han om overgangen til Liverpool er svaret akkurat slik vi håpet på: Jeg vil ikke begrense meg. Når du spiller på et landslag som Argentina, føler du at du er klar til å spille med hvem som helst. Jeg håper å ha en god karriere, og det er noe jeg strever etter»

Denne sesongen har De Paul scoret fire mål og tre assist på 18 kamper.

Les på F7: Phil Spector sjekker ut av fengsel med beina først