Joao Cancelo fotballspiller og tydeligvis også akrobat

Manchester er ikke stort nok både for manager Pep Guardiola og utlånte Manchester City stjerne Joao Cancelo. 30 åringen har fått den ellers så sindige manageren til å reagere. Cancelo som sier Pep lyver vil komme til lukkede porter på Etihad Stadium når han avtale med Barcelona går ut på dato om noen få dager.

Vi kan godt si Joao Cancelo har blomstret opp på utlån, men det er enda et stykke igjen til høyrebacken er på det nivået som sommeren 2019 brakte han fra Juventus til de himmelblå.

Les på Engelske klubber: Aston Villa henter norsk talent i FC København

Nå rykker Joao Cancelo ut i Futbol Emotion og forteller hvor bra han har det i Barcelona, hans problem er at ingen har tenkt eller kan cashe han ut: Jeg stortrives i Barcelona. Jeg har det bra her og det samme gjelder familien min, datteren min, min kone.» «Jeg håper å bli her neste år.»

Tidligere har Manchster City-trener Pep Guardiola vært tydelig: «Klubbene vil sette seg ned og prøve å finne den beste løsningen. Han er vår spiller, og hvis en avtale ikke oppnås kommer han tilbake»

Vi vet at Manchester City vil strekke seg langt for at Pep Guardiola skal slippe å få Joao Cancelo i fanget on noen dager.

Les: Jørgen Skjelvik vender tilbake for mer norsk fotball

Cancelo har kontrakt med City til sommeren 2027.