Zlatan Ibrahimovic på forsiden av France football

Den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic er tilbake i AC Milan-troppen til søndagens kamp mot Lazio. – 39 åringen pådro seg i vår en alvorlig kneskade som knuste EM-drømmen hans, og etter fire måneder på sidelinjen ligger det nå an til at han kan få sitt comeback.

«Han har jobbet dag og natt for å komme tilbake fra denne skaden», sa trener Stefano Pioli på lørdagens pressekonferanse i forkant av søndagens kamp mot Lazio.

Les: Cristiano Ronaldo:» Jeg husker hvorfor Old Trafford kalles the Theatre of Dreams»

Kjent for kontroversielle kommentar , har Zlatan Ibrahimovic kommet med en annen kommentar som har mer humoristisk ment om det faktum at han aldri har vunnet Ballon d’Or.

AC Milan -spissen understreket at det etter hans mening er ham som skal regnes som den beste spilleren i verden, til tross for at han aldri har mottatt prisen.

  • Jeg savner ikke Ballon d’Or, Ballon d’Or savner meg, sier Ibrahimovic til France Football.

«Vi ønsker alle et trofé som sier at du er den beste i verden, men innerst inne tror jeg at jeg er den beste spilleren i verden. Det ville være prestisjefylt å vinne den, men velgerne bestemmer.»

Les på Radio Tango: 99:‘Yes Sir, I Can Boogie’ sangerinne María Mendiola er død

Ibrahimovic fortsatte med å påstå at det å ikke ha vunnet et Champions League -trofé ikke gjør ham til en mislykket spiller.

«Tror du jeg hadde vært en bedre spiller hvis jeg hadde vunnet den?» lurte Zlatan.

«Hvis jeg hadde vunnet det, hadde det vært fantastisk. Jeg vant det ikke, men det gjør meg ikke til en dårligere spiller.

«Det er som de som sier til meg: ‘Zlatan, du vant ikke VM, du er ikke en god spiller.’

«Ok. Det er lettere å vinne et VM når du er fransk enn når du er svensk. Så, for å gå tilbake til Champions League [spørsmål], jo lenger du venter, desto hyggeligere er det å vinne det, ikke sant?

«Jeg har fremdeles målmuligheten. Jeg vil vinne den. På klubb [nivå] vant jeg alt unntatt Champions League. Men jeg klager ikke, for jeg har gjort mer enn mange andre. Jeg er glad.»

39-åringen har innrømmet at til tross for at han er ekstremt trygg på og utenfor banen, gjør følelsene ham til tider sårbar.

«Jeg har følelser, mitt svake element, ting som gjør meg vondt,» bemerket Ibrahimovic.

«Jeg er ikke Hulk. Jeg er ikke Supermann. Du ser meg på banen være alltid trygg, også ute, men jeg har et skjørt element.

«Jeg har mine svakheter, følelsene mine. Det er naturlig. Når du blir kjent med meg, har jeg et stort hjerte; når du ikke gjør det, hater du meg.»

Les: Plutselig villig til å bruke 700 millioner for å bringe Dani Olmo hjem

Fra Instagram