Krzysztof Piatek feirer mål ved å skyte vilt rundt seg.

Livet til Krzysztof Piatek har gjennomgått en ekstrem forvandling etter han kom til Serie A, først til Genoa og deretter til AC Milan.

«Neste gang jeg bytter klubb, vil jeg være verdt 70 millioner euro.»

De siste 18 månedene har vært en virvelvind for 24-åringen, da han begynte i Genova sommeren 2018 for betalte de 4,5 millioner euro for deretter å selge han til AC Milan i januar for 35 millioner euro pluss  3 millioner euro i bonuser.

Les: Edwin van der Sar tenkte ikke på at kontrakten hans gikk ut på dato

«Da jeg flyttet til Milan, skjedde det så raskt at jeg aldri en gang stoppet for å spørre meg selv hva som foregikk,» sa han til TVP Sport.

“Jeg er verdt 38 millioner euro nå, men neste gang jeg bytter klubb, ønsker jeg at det skulle være for 70 millioner euro. Jeg må være ambisiøs og vil jobbe hardt for at det skal skje. Jeg er tross alt i starten av karrieren, det er bare den andre sesongen i Serie A, en av de fem beste ligaene i Europa.»

Piatek fikk en hjertelig velkomst på San Siro etter hans overgang og han trådde inn i en helt ny verdens. – «Jeg var sjokkert. I den første kampen mot Napoli hadde jeg hodetelefoner, men kunne tydelig høre hele stadion synge navnet mitt og applaudere. De behandlet meg som om jeg hadde spilt der i mange år og satte pris på meg fra første dag.

Les på F7City: Er dette verdens vakreste flyplass?

“Du kan også se Instagram-profilen min for å se hvordan livet mitt har endret seg. Da jeg forlot Polen, hadde jeg 5000 følgere, nå har jeg 1,5 m. Jeg setter pris på popularitet og at fansen vil ha bilder tatt med meg, men det viktigste er fotballen. ”

I det siste har det vært måltørke og AC Milan supporterne har kjølnet noe, dette har Piatek tenk å gjøre noe med.

”Jeg ser i speilet og prøver å ta ansvar. I starten skapte vi som et lag generelt ikke mange scoringsmuligheter. Jeg forbedrer meg og vil komme tilbake til å skyte (hans Pistolero-feiring).

“Italienske journalister behandler deg som fotballpaven den ene dagen og den verste spilleren den neste. Jeg godtar det, og jeg blir ikke plaget av overskrifter.»

Les på Popidol: «The Witcher» Ny sesong bestemt allerede en måned før premiere