Arne Maier

Den skadde Hertha Berlin-profilen, Arne Maier, har fortalt Jürgen Klinsmann og sportssjef Michael Preetz at han vil forlate klubben nå i vinter.

21 år gamle midtbanespilleren Arne Maier ble fort omtalt som en «Wunderkid» og det med rette. Han var fast for Hertha Berlin i Bundesliga forrige sesong, men han har siden pådro seg en kneskade som har forårsaket den unge midtbanespilleren så mye trøbbel at det har blitt til bare to førstelagskamper denne sesongen.

Les: Ex-Man Utd-spiller Donald Love scorer komisk selvmål mot Liverpool

Det har ikke blitt nok spilletid og det blir trolig begrenset fremover også ettersom Hertha har hentet Santiago Ascacibar og Lucas Tousart i sommer. har Maier sagt til Hertha-ledelsen at han ønsker å forlate klubben i det pågående overføringsvinduet.

I et intervju med Bild forteller han hvorfor:

«Etter intense overveielser ba jeg om et møte med Michael Preetz (sportsdirektør, red.) Og Jürgen Klinsmann, hvor jeg informerte dem om min beslutning om å forlate klubben i dette overføringsvinduet»

«Som fotballspiller vil du spille, føle at det er behov for deg og hjelpe laget på banen. Jeg føler ikke lenger den rollen jeg kan ta på meg her i Hertha i nær fremtid».

«Jeg er veldig takknemlig for Hertha og har mange gode minner fra de siste 12 årene her i Berlin. Men foreløpig er det den beste avgjørelsen å forlate klubben».

Det er mange klubber som er opptatt av å hente seg midtbanespilleren, så langt har vi registrert interesse fra Manchester United, Arsenal, Barcelona, Real Madrid, Chelsea, AC Milan og Juventus.

I følge tyske Kicker skal Hertha Berlin imidlertid ikke være interessert i å la Maier forlate klubben nå i januar til tross for at det er flere som banker på døren og har med seg det store sjekkheftet.

Helgens beskjed til sjefene i Hartha Berlin har sørget for at alarmklokkene har gått hos «alle klubber» som trenger en midtbanespiller. – Det som virket helt uaktuelt for noen dager siden er plutselig mulig.

Les på Popidol: Spansk fotballtreneren med Fortnite-overdose tar feiringen helt ut