Jose Mourinho

Roma under Jose Mourinho sin ledelse kjemper om topp fire og Champions League kvalifisering. – På pressemøte før dagens kamp mot Juventus på fikk manager som har sittet i sjefsstolen for Chelsea, Manchester United og Tottenham spørsmål om den presumptivt ledige jobben i Newcastle.

Hvis den portugisiske manageren går etter pengene, som han har gjort mange ganger før, vil ingen klubb være villige til å betale mer enn Newcastle etter de har fått inn saudi-arabiske diktatorpenger.

Les: Vill opphenting av Wolverhampton!

Jose Mourinho nektet umiddelbart at han skulle være på vei til Newcastle, men Roma -manageren sier at han har en følelsesmessig forbindelse til byen og fansen.

Steve Bruce er fortsatt manager senere i dag når Newcastle tar imot Tottenham på St James’ Park. Bruce omtales som «dead man walking» og alle er 100% sikre (inkludert oss i Sporten) han får sparken så snart en ny er på plass.

Les på Popidol: Wanda Nara har sluttet å følge Icardi på Instagram, som er anklaget for utroskap!

Det går heftige rykter om Jose Mourinho er en mulig erstatter, men den karismatiske portugiseren, som ble sparket tilbake i Tottenham tilbake i april noen måneder senere for å bli ansatt av AS Roma, vil avkrefte ryktene mens de enda er i støpeskjeen.

«I forhold til Newcastle har jeg ingenting å si. Absolutt ingenting å si. Det eneste jeg kan si er at for mange, mange år siden jobbet jeg med en av de viktigste karakterene i Newcastles historie Sir Bobby Robson

På grunn av det har jeg alltid hatt en litt følelsesmessig forbindelse til byen og fansen, men det er ikke noe mer enn det. Jeg er her og er veldig glad for å være her.

«Jeg er 100 prosent fokusert på Roma -prosjektet, Friedkin -prosjektet»

Les på F7: Haaland stopper opp når fansen roper: «En fantastisk følelse»