«Jeg føler meg som en fotballspiller igjen»

Santi Cazorla forlot Arsenal som Bosman-spiller.
Top Article ad

Etter 6 år i Arsenal var det slutt og Santi Cazorla som var Bosman-spiller viste ikke hva han skulle gjøre, lenge var det usikkert om han noen gang kom til å spille fotball på toppnivå igjen. – Nå er han tilbake i sin barndoms klubb Villareal. 

Den 33 år gamle midtbanespilleren har signert en 1.årsavtale med mulighet for forlengelse et år til. Santi Cazorla var nær å måtte amputere foten. Nå er han tilbake fra skademarerittet som varte i nesten to år.

Ved signering sa Cazorla, «Jeg føler meg som en fotballspiller igjen, det betyr mye».

Tidligere i dag ble han byttet inn for Villareal i en treningkamp mot Hercules. Sist spanjolen spilte en offisiell fotballkamp var for Arsenal i oktober 2016, mot Ludogorets i Champions League.

«Det har vært noen utfordrende måneder, hjelpen fra alle den vanskelige tiden vil forbli hos meg for resten av livet mitt, og mange har gitt meg styrken til å komme tilbake. Å så spille en kamp var nesten utenkelig for 20 måneder siden.  Nå vil jeg bare finne rytmen og spille fotball jevnlig. Det er det jeg elsker.

Cazorla har operert åtte ganger for akillesskaden han pådro seg i oktober 2016. Siste operasjon var å transplantere hud fra armen.