Stor mann med store krav.

I jula ble Costa enig med Atletico Madrid om at tiden var inne for å oppløse fotballekteskapet. Selv om 32-åringen hadde noen personlige ting og en skade han måtte fikse opp i, virker det ikke som spilleren ønsker seg et opphold borte fra toppfotballen.

58 scoringer for Chelsea og 83 scoringer for Atletico Madrid har gjort Diego Costa til en av de vasseste foran mål i Europa – da han var på topp. Det begynner å bli noen sesonger siden Costa holdt nivået gjennom et helt år, men kan fortsatt tre frem som matchvinner i de tetteste kampene.

Les: Bekreftet: Jens Petter Hauge skal spille med nok en gigant

Manager Andre Villas-Boas jobber hardt med å få på plass de siste detaljene rundt overgangen til angrepsspilleren Arek Milik fra Napoli, men kan bekrefte at han fikk en overraskende henvendelse.

-Jeg fikk beskjed på WhatsApp fra et ukjent nummer, som forklarte at Diego Costa ville spille i Marseille. Jeg trodde først at det var en spøk, begynner Marseille-manageren til Daily Mail.

Men det var ingen spøk, bare en lønnsutgift som lå langt over mål hos Marseille.

Les på Engelske klubber: Får kamp om verdens beste spiller

-Han er en av verdens beste angripsspillere, men vi måtte kikke etter noe annet, for vi har ikke råd til å betale lønna hans, avslutter Villas-Boas.

Vi tipper det er flere som fikk en melding på WhatsApp, og er spesielt spente om noen i Premier League åpner døra. Vi tar gjerne en ny runde på Costa på balløya.

Les: Endelig klart for medisinsk test på Milik