Søkkrike superstjerner som går rundt å er sure er det mest usexy jeg kan tenke meg. Det verste av alt er at vi fortsetter å betale for det med kjøp av tv tilgang, billetter, drakter og effekter. Franske Paul Pogba og Kylian Mbappe er ypperlige eksempler på superstjerner som har blitt milliardærer og samtidig går rundt med konstant PMS.

Det franske landslaget møtes denne uken til samling i Clairefontaine Manchester United spiller på utgående kontrakt Paul Pogba var allerede på plass da Paris Saint-Germain spiller Kylian Mbappe også han på utgående kontrakt kom inn døra.

Les: Forbereder massivt bud på Salah

Filmkamera var tilstede og fanget opp hva de sa til hverandre!.

Les Bleus forbereder seg til to hjemmekamper denne uken mot Elfenbenskysten og Sør-Afrika i det som for noen spillere er en velkommen pause fra klubbfotballens stress.

Kameraene til det franske fotballforbundet var der for å fange øyeblikket da Pogba og Mbappe omfavnet, mens Manchester United-midtbanespilleren spurte «hvordan går det?» og Paris-Saint-Germain-spissen som «I’m a bit fed up».

Hvorfor er Mbappe lei?
Mbappes ord har ikke gått upåaktet hen, og både fans og media prøver å tyde hva han mener og hva han kan bli lei av. Det er alternativer å vurdere, men de er alle knyttet til klubben hans, både hans egen situasjon og den generelle i PSG akkurat nå.

Det er ingen hemmelighet at 23-åringens nåværende PSG-kontrakt går ut denne sommeren, og han er i sentrum av en tautrekking mellom det franske laget og Real Madrid

Legg til det PSGs skuffende Champions League-kollaps i hendene på Los Blancos og de rapporterte problemene i troppen, inkludert beskyldninger mot Neymar om mangel på profesjonalitet.

Les: «Neymar kommer til treningen i bedrøvelig tilstand, nesten full!»